Bestsellers
 1. Nike Air Max 2017 Dames Loopschoenen Zwart Royal BlauwNike Air Max 2017 Dames...
  €210.00  €75.99
  Korting: 64%
 2. Nike Air Max 2017 III KPU Dames Loopschoenen Roze ZwartNike Air Max 2017 III KPU Dames...
  €250.00  €75.99
  Korting: 70%
 3. Kobe XI Elite Heren basketbalschoenen Grijs OranjeKobe XI Elite Heren...
  €290.00  €79.99
  Korting: 72%
Nog geen recensie's. Schrijf als eerste een recensie!
Huidige bezoekers
Huidige aantal bezoekers 3210 gasten en 
172 leden 
Recent Orders
Newsletter
Enter your email address to subscribe to our Newsletter.

Algemene voorwaarden

1. INLEIDING

 

1.1 U zult in staat zijn om toegang tot de meeste delen van deze Website zonder te registreren uw gegevens bij ons. Bepaalde delen van deze website zijn alleen toegankelijk voor u als u zich registreert.

 

1.2 We kunnen deze voorwaarden te allen tijde herzien door deze te actualiseren. U dient deze website van tijd tot tijd om de dan geldende voorwaarden te beoordelen, omdat zij bindend zijn voor u. Sommige bepalingen van deze voorwaarden kunnen worden vervangen door expliciet aangegeven wettelijke kennisgevingen of voorwaarden die op bepaalde pagina's van deze website. Als u niet wilt geen nieuwe bepalingen en voorwaarden te accepteren nadat we melding hebben gedaan, moet je niet blijven om deze website te gebruiken.

 

 

 

2. het bestellen van ons

 

2.1 U wordt geacht om een ​​bestelling te plaatsen bij ons door het bestellen via onze online afrekenen. Als onderdeel van onze checkout proces zal u de mogelijkheid om uw bestelling te controleren en eventuele fouten te corrigeren worden gegeven. Wij sturen u een orderbevestiging, waarin de producten die u heeft besteld.

 

2.2 Onze aanvaarding van een bestelling vindt plaats wanneer we de order status te wijzigen in afwachting van. Wij sturen u een bevestiging van verzending per e-mail. Toen hebben we verzending van de bestelling van de koopovereenkomst zal worden gemaakt, zelfs als uw betaling onmiddellijk verwerkt, tenzij we u hebben meegedeeld dat we uw bestelling niet accepteren of u uw bestelling geannuleerd.

 

2.3 We kunnen weigeren om een ​​bestelling te accepteren:

 

waar de goederen niet beschikbaar zijn;

waar we kunnen geen vergunning krijgen voor uw betaling;

als er een prijsstelling of productomschrijving fout is geweest; of

als je niet voldoen aan alle selectiecriteria van onze algemene voorwaarden te stellen.

 

3. PRIJZEN

 

3.1 Onze prijzen zijn exclusief BTW omdat we niet zijn geregistreerd voor de BTW.

 

3.2 Waar we afzonderlijk in rekening voor verpakking, vervoer en verzekeringen en andere relevante kosten, worden de juiste tarieven in onze gespecificeerde prijsstructuur elders op deze website getoond in te stellen.

 

 

 

4. Betaling: Visa Card

Om te betalen met een kredietkaart, moet u uw volledige naam in te dienen (Zorg ervoor dat de naam van de orde van de ontvanger is hetzelfde als de naam van de eigenaar van de credit cards) het kaartnummer, verificatienummer (CVV, dat is een drie-nummer in uw credit card achterzijde), de vervaldatum en uw factuurgegevens.

 

 

 

5. LICENTIE

 

5.1 U mag printen en downloaden van uittreksels uit deze website voor eigen gebruik op de volgende basis:

 

geen documenten of gerelateerde afbeeldingen op deze website worden gewijzigd op enigerlei wijze;

geen graphics op deze website worden afzonderlijk van bijbehorende tekst gebruikt;

een van onze auteursrecht en merkaanduidingen en deze toestemming worden weergegeven in alle kopieën.

5.2 Tenzij anders vermeld, zijn de auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle materiaal op deze website (inclusief zonder beperking foto's en grafische afbeeldingen) zijn eigendom van ons of onze licentiegevers. Voor de toepassing van deze algemene voorwaarden, is elk gebruik van uittreksels uit deze anders dan in overeenstemming met artikel 5.1 hierboven voor welk doel de website verboden. Als u een van de voorwaarden schenden deze voorwaarden, uw toestemming om gebruik van deze Website automatisch ingetrokken en moet u onmiddellijk alle gedownloade of afgedrukte uittreksels vernietigen van deze website.

 

5.3 Met inachtneming van artikel 5.1, mag geen enkel deel van deze website worden gereproduceerd of opgeslagen op enige andere website of worden opgenomen in een openbare of particuliere elektronisch retrieval systeem of dienst zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

 

5.4 Alle rechten die niet uitdrukkelijk in deze voorwaarden worden verleend, zijn voorbehouden.

 

 

 

6. SERVICE TOEGANG

 

6.1 Hoewel wij ernaar streven om ervoor te zorgen dat deze website gewoonlijk 24 uur per dag beschikbaar is, zullen wij niet aansprakelijk indien, om welke reden deze website niet beschikbaar is op enig moment of voor een bepaalde periode.

 

6.2 De toegang tot deze website kan tijdelijk en zonder aankondiging in het geval van een systeemstoring, onderhoud of reparatie of om redenen die buiten onze controle worden geschorst.

 

 

 

7. BEZOEKER MATERIAAL EN GEDRAG

 

7.1 Met uitzondering van persoonlijke informatie, die in het kader van het privacybeleid wordt behandeld, elk materiaal dat u verzendt of post op deze website zal worden beschouwd als niet-vertrouwelijk en niet-eigendom. We zullen geen verplichtingen met betrekking tot dergelijk materiaal. Wij en onze genomineerden zal vrij zijn om te kopiëren, openbaar te maken, te verspreiden, op te nemen en anderszins dergelijk materiaal en alle gegevens, beelden, geluiden, tekst en andere hierin opgenomen zaken voor alle commerciële en niet-commerciële doeleinden te gebruiken.

 

7.2 Het is verboden van het versturen of over te dragen naar of van deze website enig materiaal:

 

dat bedreigend, lasterlijk, obsceen, onfatsoenlijk, opruiend, beledigend, pornografisch, beledigend, aansprakelijk tot rassenhaat, aanzetten tot discriminatie, bedreigend, aanstootgevend, opruiend, lasterlijk, in strijd met het vertrouwen, in strijd met privacy of die ergernis of ongemak veroorzaken .

Terug