Bestsellers
 1. Nike Air Max 2017 Dames Loopschoenen Zwart Royal BlauwNike Air Max 2017 Dames...
  €210.00  €75.99
  Korting: 64%
 2. Nike Air Max 2017 III KPU Dames Loopschoenen Roze ZwartNike Air Max 2017 III KPU Dames...
  €250.00  €75.99
  Korting: 70%
 3. Kobe XI Elite Heren basketbalschoenen Grijs OranjeKobe XI Elite Heren...
  €290.00  €79.99
  Korting: 72%
Nog geen recensie's. Schrijf als eerste een recensie!
Huidige bezoekers
Huidige aantal bezoekers 3210 gasten en 
172 leden 
Recent Orders
Newsletter
Enter your email address to subscribe to our Newsletter.

Nike FAQ

1, Hoeveel de verzendkosten?

Gratis


2. Wanneer wordt mijn bestelling verzonden? Wanneer zal het aankomen?

Als uw bestelling maandag werd geplaatst tot en met donderdag wordt het dezelfde dag of de dag erna worden verscheept. Als uw bestelling op vrijdag vóór 15:00 PST werd geplaatst, kan de volgorde op dezelfde dag worden verscheept, zo niet zal het worden verzonden op maandag. U ontvangt een e-mail een bevestiging ontvangen zodra uw bestelling is verzonden. Voorafgaand aan het controleren, zal je verschillende geschatte aankomsttijd periode, afhankelijk van het type van de scheepvaart u selecteert.

3.Wat is de status van mijn bestelling? Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, kunt u controleren op de status op elk moment. Om uw bestelling te volgen op deze pagina, klik hier. Zodra een bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestiging van verzending e-mail dat uw tracking informatie zal bevatten ontvangen.

4.Will mijn creditcard onmiddellijk in rekening worden gebracht?

Nee, uw creditcard wordt niet in rekening gebracht totdat uw bestelling is verzonden. Wanneer u uw credit card gegevens in te voeren op de laatste herziening pagina, sturen we u een orderbevestiging nummer. U zult ook direct een e-mail met de bevestiging dat uw bestelling is ontvangen. Wij zullen u een e-mail te sturen naar u op de hoogte wanneer uw bestelling is verzonden en we uw credit card in rekening gebracht.

5.Why heeft u bellen of e-mail me mijn bestelling controleren?

Voor uw eigen veiligheid en bescherming, als ik in het normale verloop van de fraudebestrijding vinden we iets verdachts met betrekking tot uw bestelling, zullen we bellen of e-mail om uw gegevens te controleren.

6.How weet ik dat mijn bestelling is verzonden?

Wanneer uw bestelling is verzonden, zullen wij u een e-mail met uw volgnummer en een link naar de plaats waar je online kunt bijhouden.

7.Wat manieren kan ik betalen?

Wij accepteren Visa, Mastercard, American Express en PayPal.

8.Is mijn persoonlijke en credit card gegevens veilig op uw website?

Ja. We hebben verschillende maatregelen genomen om ervoor te zorgen alle ontvangen van onze online bezoekers informatie is beveiligd tegen ongeoorloofde toegang en gebruik. Alle transacties zijn afgerond op een beveiligde server. In de veilige modus, uw computer en onze server te sturen data heen en weer in een versleuteld formaat.
Terug