Bestsellers
 1. Nike Air Max 2017 Dames Loopschoenen Zwart Royal BlauwNike Air Max 2017 Dames...
  €210.00  €75.99
  Korting: 64%
 2. Nike Air Max 2017 III KPU Dames Loopschoenen Roze ZwartNike Air Max 2017 III KPU Dames...
  €250.00  €75.99
  Korting: 70%
 3. Kobe XI Elite Heren basketbalschoenen Grijs OranjeKobe XI Elite Heren...
  €290.00  €79.99
  Korting: 72%
Nog geen recensie's. Schrijf als eerste een recensie!
Huidige bezoekers
Huidige aantal bezoekers 3210 gasten en 
172 leden 
Recent Orders
Newsletter
Enter your email address to subscribe to our Newsletter.

Privacy verklaring

Dank u voor de toegang tot de website. Wij respecteren uw privacy en wilt u uw persoonlijke informatie te beschermen. Voor meer informatie, lees onze Privacy verklaring.

 

Deze privacyverklaring legt uit hoe we verzamelen, gebruiken en uw persoonlijke gegevens bekend te maken. Deze privacy verklaring verklaart ook de stappen die we hebben genomen om uw persoonlijke gegevens te beveiligen. Tot slot, deze privacyverklaring legt uit uw opties met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw persoonlijke gegevens. Door het bezoeken van onze website, gaat u akkoord met de in dit bericht beschreven praktijken.

 

Het verzamelen van informatie:

 

We verzamelen informatie van u op verschillende manieren op deze website. Een doel bij het verzamelen van persoonlijke informatie van u is om een ​​efficiënte, zinvolle en aangepaste ervaring te bieden. Zo kunnen wij uw persoonlijke gegevens gebruiken om:

 

Helpen om deze website voor u gemakkelijker te gebruiken door niet te hoeven informatie meer dan één keer in te voeren.

Helpen u snel informatie, producten en diensten.

Help ons om de inhoud van deze site te maken die het meest relevant zijn voor u

U helpen om nieuwe informatie, producten en diensten die wij aanbieden.

 

 

Registratie en weergave:

 

Voor het gebruik van bepaalde onderdelen van deze site of bestellen van producten, moet u een online registratieformulier invullen. Tijdens de registratie wordt u gevraagd om ons te voorzien van bepaalde persoonlijke gegevens, waaronder maar niet beperkt tot uw naam, verzend-en factuuradres, telefoonnummer, e-mailadres en creditcardnummer. Daarnaast kunnen wij u ook vragen om uw land van verblijf en / of het land van de werking van uw organisatie, zodat we kunnen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, en voor je geslacht. Dit soort persoonlijke gegevens worden gebruikt voor de facturering, om uw orders uit te voeren, met u te communiceren over uw bestelling en onze site, en voor interne marketing doeleinden. Als we een probleem bij het verwerken van uw bestelling, kunnen wij de persoonlijke informatie die u ons verstrekt met u opnemen gebruiken.

 

E-mailadressen:

 

Verschillende locaties van de site toelaten om uw e-mailadres in te voeren voor doeleinden, waaronder maar niet beperkt tot: inschrijven voor gratis promotiemateriaal aankondigingen; om ons te vragen om u op de hoogte wanneer we een nieuw merk of nieuw product stijl te ontvangen; aan te melden voor onze e-mail nieuwsbrief. Uw deelname aan een wedstrijd is geheel vrijwillig, en je kunt kiezen of om deel te nemen en informatie te verstrekken aan ons. We gebruiken deze informatie om winnaars en prijzen toe te kennen op de hoogte. Wij mogen de namen en steden van de winnaars van de wedstrijd te plaatsen op onze website.

 

Elke en alle verzamelde informatie op deze site zal strikt vertrouwelijk worden behandeld en zal niet worden verkocht, hergebruikt, verhuurd, openbaar gemaakt, of uitgeleend! Alle informatie die u verstrekt zal worden gehouden met de meeste zorg en zal niet worden gebruikt op een manier die u niet heeft ingestemd.

 

Als we veranderen of upgraden van deze privacyverklaring, zullen we veranderingen en updates op deze website te plaatsen, zodat u altijd op de hoogte van welke informatie we verzamelen, gebruiken en openbaar te maken. Wij raden u aan deze privacyverklaring van tijd tot tijd, zodat u weet wanneer de privacyverklaring is gewijzigd of bijgewerkt. Als u vragen heeft over de Privacy Policy, neem dan contact met ons op.

Terug