Bestsellers
 1. Nike Air Max 2017 Dames Loopschoenen Zwart Royal BlauwNike Air Max 2017 Dames...
  €210.00  €75.99
  Korting: 64%
 2. Nike Air Max 2017 III KPU Dames Loopschoenen Roze ZwartNike Air Max 2017 III KPU Dames...
  €250.00  €75.99
  Korting: 70%
 3. Kobe XI Elite Heren basketbalschoenen Grijs OranjeKobe XI Elite Heren...
  €290.00  €79.99
  Korting: 72%
Nog geen recensie's. Schrijf als eerste een recensie!
Huidige bezoekers
Huidige aantal bezoekers 3210 gasten en 
172 leden 
Recent Orders
Newsletter
Enter your email address to subscribe to our Newsletter.

Verzenden & retouren

Wij bieden snelle verzending en gratis verzendkosten om de hele wereld. Over het algemeen de levertijd is ongeveer 5-7 werkdagen. Bestellingen worden binnen 24 uur worden verzonden, zodra uw bestelling is verzonden, onze klantenservice e-mail te sturen met het bijhouden van nummers aan u. Als je niet krijgt geen informatie is over uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zullen we controleren.

 

 

Bestellingen kunnen worden uitgesteld om redenen:

 

1. "Bill To" en "Ship to" adressen zijn niet hetzelfde.

2. Product stroom niet op voorraad is.

3. Orde is in afwachting van een credit goedkeuring en verificatie.

Terugkeer en Exchange-beleid

Als groothandel en detaillist, het is onze business to lange tijd zakelijke relatie met klanten te onderhouden.

Ik hoop dat je kunt begrijpen dat wij accepteren alleen rendement voor uitwisseling of terugbetaling om de volgende redenen:

1. Verzenden fouten

2. Beschadigde artikelen

3. Ontevredenheid (zie details)

 

 

TERUGSTUURBELEID

 

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen" .Before genieten van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.

Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u halen here.We beloven u van de juiste volgorde package.So indien retournering juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 25% restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

Alle geretourneerde goederen dienen om het verzendadres te worden verstuurd we e-mailen u nadat u ons feedback te krijgen hier!

 

 

uitwisselingen

 

Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 7 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. Neem dan contact met ons op met uw Order-id en een van onze teamleden zal u helpen. Als u wilt om items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling * (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten zijn niet refundable.All geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 95% restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

 

 

Bestelling annuleren Beleid

 

Als u wilt uw bestelling te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice na je bestelling binnen 6 uur, vóór punt niet levering. Zo jammer dat we niet orde toen het schip ze uit kunnen annuleren. Dank voor je begrip. Als je er op staat om uw bestelling te annuleren, let dan op onze terugkeer beleid. 5% niet-terugbetaalbare creditcard lading wordt afgetrokken van het kredietbedrag.

Aandacht:

1. Alle ruilen of retourneren producten, moeten hun oorspronkelijke staat niet versleten, gewijzigd of gewassen te houden, met aangehechte alle tags.

2. U moet contact met ons klantenservice binnen 3 dagen wanneer u uw item.

Hoop dat we kunnen begrijpen elkaar. Heeft u vragen dan kunt u ons mailen; we zal aanwezig zijn om alle zaken en werken samen met u om het op te lossen.

 

Friendly Opmerking: Als u uw 10-cijferig volgnummer niet heeft ontvangen binnen 3 dagen na het plaatsen van uw bestelling, kan uw e-mailserver hebben het gezien als spam. In dit geval, neem dan contact met ons op voor hulp bij het volgen van orders '.

Terug